myshowroom? :)

funderar på att gå över till myshowroom igen, jag trivdes bättre där och det gick bättre där också för den delen + att dom har en mycket bättre bloggapp än blogg.se. ska tänka över detta i alla fall uppdateringen är inte den bästa här just nu MEN imorgon ska jag bli röd/brunhårig! OMG så nervös över detta.
 

Kommentarer
Postat av: anonym som säger sanning

tror du verkligen du kan bli lika snygg som henne genom att lägga ut bilder på henne psssf din lila fula blondin! varför är dina ögon så bort från varandra? och så äckliga läppar du har (jag kan ge dig det bästa rådet du har nånsin hört! lite läppförstorning och operationer här och där hjälper! men eftersom du är så ful så glöm det...

Svar: aldrig sagt att jag kommer bli lika snygg som henne? LOL och du borde ha så jäkla låg självkänsla eftersom du kommentera anonymt och bara så du vet kan jag kolla upp din ip-adress anmäla och så vidare. och jag tycker inte jag är ful och mina ögon sitter jävligt tätt till mot vissa andra plus att jag borde se bra ut eftersom jag har världens snyggaste pojkvän? :) ingen är perfekt och knappast du heller jävla fegis. ät min skit! puss.
Emmelie

2012-10-10 @ 19:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0